website templates

Turul 1

Dinozaurii noștri prietenoși au o surpriză pentru voi! Știm că vă este dor de dinozauri sau poate până acum nu ați reușit să-i vizitați, așa că ne-am gândit la o modalitate de a vă putea bucura de ei direct de la voi de acasă, până veți reuși să-i vizitați și în realitate. Am început să filmăm un tur al traseului din parc, împreună cu colega noastră Ioana, pentru ca voi toți să puteți vizita parcul din fața calculatorului sau a telefonului. :)

Turul 2

Suntem cu toții foarte încântați că ați primit ideea noastră atât de bine și vă invităm să ne urmăriți în continuare, pentru și mai multe informații interesante despre dinozauri.

Turul 3

Ioana pătrunde astăzi în zona Țara Hațegului, unde se găsesc dinozaurii și animalele preistorice descoperite pe teritoriul României. Voi știați că au fost atât de mulți?

Turul 4

Ioana este tot în zona Țara Hațegului și vă face cunoștință cu Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburător, care putea face ocolul Pământului în zbor, fără să se oprească.

Turul 5

Astăzi veți face cunoștință cu unul dintre cei mai colorați dinozauri descoperiți în Țara Hațegului, iar Ioana v-a pregătit și un joculeț de atenție.

Turul 6

Ioana vă face cunoștință cu dinozaurul care a inspirat filmul Godzilla, dar și cu cel supranumit de copiii care ne vizitează, Vikingul din Dino Parc.

Turul 7

În acest clip aflăm lucruri super interesante despre Diplodocus, unul dintre cei mai îndrăgiți dinozauri, dar și despre alți câțiva dinozauri foarte fotogenici de la noi din parc. Știați că Stegosaurus avea creierul de mărimea unei nuci?

Turul 8

În acest clip am încercat să-l cuprindem pe Seismosaurus în cadru, dar nu am reușit cu totul. Seismosaurus este gigantul de 45 de metri lungime de la noi din parc, care provoca un mic cutremur la fiecare pas pe care îl făcea.

Turul 9

Ioana vă prezintă unii dintre cei mai populari și cunoscuți dinozauri. :) Suntem curioși, voi de câți dintre ei ați auzit până acum?

Turul 10

Ioana ne prezintă niște dinozauri super interesanți, dintre care unul este omnivor. așa că veți afla cu ce anume se hrănea un dinozaur omnivor.

Turul 11

Final!