responsive web templates

Vrei să vezi dinozaurii fără să stai la coadă? :)
De-acum poți face asta achiziționând biletele online!

SuperZaur

Faceți cunoștință cu SuperZaur, prietenul tuturor copiilor și al dinozaurilor de la noi din parc! E jucăuș, dornic să învețe lucruri noi în fiecare zi, iubește aventura și vă invită să-l provocați să facă lucruri interesante și distractive! Vă vom arăta săptămânal peripețiile prin care trece. Dar mai întâi, să-l cunoaștem
mai bine pe SuperZaur! :D

SuperZaur la Patinoar

SuperZaur a primit prima provocare din partea prietenilor săi, aceea de a se da cu patinele pe gheață! Așa că și-a luat inima în dinți și a făcut o excursie la AFI Cotroceni, pentru a se antrena pe patinoarul Cotroceni On Ice. : )Chiar dacă a căzut de câteva ori ( :D de multe ori), ambițios din fire, până la urmă a reușit să învețe să patineze cu grația unui dinozaur haios. :D Vă invităm să îl urmăriți în acțiune! Stați cu ochii în patru pentru următoarele peripeții ale lui SuperZaur!

SuperZaur la Muzeu

SuperZaur a fost provocat să meargă la muzeu și a ales Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa". Ne-a spus că a fost fascinat de ce a văzut acolo. A făcut cunoștință cu tot felul de personaje ale erelor trecute și și-a văzut chiar și rudele. Și-a dat cuvântul de onoare că de acum o să meargă mai des la muzeu. Vă invităm să îl urmăriți în acțiune! Stați cu ochii în patru pentru următoarele peripeții și provocări ale lui SuperZaur!

SuperZaur pe Role

SuperZaur a fost provocat să meargă pe role, așa că s-a dus repede în parc și s-a pus pe treabă. Bineînțeles, nu i-a fost foarte ușor din prima, dar fiind foarte perseverent, la final a reușit să facă și câteva giumbușlucuri într-un skate park. :D Vă invităm să îl urmăriți în acțiune! Stați cu ochii în patru pentru următoarele peripeții și provocări ale lui SuperZaur! :)

SuperZaur Pictează

SuperZaur a fost provocat să picteze. Așa că s-a pus imediat pe treabă, cu mânuțele lui mici și scurte. Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Surprinzător, o adevărată operă de artă. :D Dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă invităm să îl urmăriți în acțiune! Stați cu ochii în patru pentru următoarele peripeții și provocări ale lui SuperZaur!

SuperZaur pe Tiroliana

SuperZaur a fost provocat să se dea cu tiroliana. A recunoscut că a avut câteva emoții la început, dar după prima tură nu mai voia să se dea jos. :D I-a plăcut la nebunie și vă invită pe toți să vă dați cu tiroliana la noi în parc. Stați cu ochii în patru pentru următoarele peripeții și provocări ale lui SuperZaur! :)