create a web page for free

Vrei să vezi dinozaurii fără să stai la coadă? :)
De-acum poți face asta achiziționând biletele online!

Se misca de 150 de milioane de ani!

Continuăm seria surprizelor și vi-l prezentăm pe noul membru al familiei Dino. Este cel mai jucăș dintre dinozaurii noștri și se mișcă de fiecare dată când cineva se apropie de el. Știți cum îl cheamă?

La Multi Ani DinoParc!

Dino Parc împlinește 1 an de la deschidere! :D Vă invităm să sărbătorim împreună acest moment special, în cadrul unui concert aniversar susținut de Smiley.Concertul va avea loc pe 11 iunie, începând cu ora 19:30, iar prețul unui bilet este de 50 RON.

Dinozaurii vă așteaptă cu nerăbdare! :).

Dino Party

Acum puteți să-i invitați pe cei mai buni prieteni la Dino Parc Râșnov, să petreceți împreună ziua de naștere sau orice alt eveniment important. Vă așteptăm la Dino Party și vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii, la numărul de telefon: 0741.208.711 sau la adresa de e-mail: ioana.paius@dinoparc.ro

Bebezaur vopseste oua!

Bebezaur a lasat joaca pentru pregatirile de Paste. A vopsit ouale, le-a ascuns in parc, iar acum are nevoie de ajutorul vostru ca sa le gaseasca.Va asteptam sa le cautam impreuna in perioada 29 aprilie - 2 mai!

A sosit Mosu` in parc!

De ceva vreme, ne tot macina o intrebare: cine a fost mai intai, Mos Craciun sau dinozaurii? Avem un dino expert care sa ne dea raspunsul?.