DinoParc

Activități

DINO TRENULEȚUL

DINO TRENULEȚUL

Tuuu-tuuuu! Următoarea stație: Gara Jurassic Train! Pregătește-te pentru o călătorie de neuitat cu Dino Trenulețul: jumătate de kilometru de distracție, parcurs în aproximativ 8 minute.

Traseul face turul parcului, în jurul clădirii centrale, în preajma căsuțelor cu expoziții, laser labirint și ateliere de creație, trece pe sub traseul de aventură, pe lângă lacul preistoric și este o activitate perfectă pentru întreaga familie.

Plecarea se face din Gara Jurassic Train din incinta parcului, iar un bilet costă 15 lei/personă. Sunteți gata?

Vulcan & Shake Table

Vulcan & Shake Table

În cadrul parcului există un vulcan interactiv ce simulează o erupție și o platformă mișcătoare ce simulează producerea a trei tipuri de cutremure: unul provocat de mișcarea plăcilor tectonice, unul provocat de o turmă de Seismosauri care aleargă și un cutremur provocat de o erupție vulcanică. Această activitate este inclusă în costul biletului de intrare în parc.

Traseu de Aventură

Traseu de Aventură

Traseul de aventură reprezintă una dintre cele mai cunoscute modalități de a-ți testa curajul. Este situat la o înălțime de 6 m și are o lungime de 100 de metri. Este recomandat tuturor celor care au o înălțime minimă de 130 cm și este contra cost - 15 lei / tur / persoană.

Regulament

Regulament Traseu de Aventură

lungime traseu 100 m, înălţime 5/6m
 1. Traseul este accesibil persoanelor începând cu vârsta de 6 ani, ale căror aptitudini fizice şi mentale permit parcurgerea traseului conform exigențelor de securitate şi depăşesc înălțimea de 130 cm.
 2. Aceste reguli trebuie citite de către toţi participanții înainte de a începe traseul.
 3. Evoluati în acest parc pe propria dvs. răspundere şi recunoaşteţi că ați citit și înțeles prezentul regulament. În cazul minorilor, consimţământul este exprimat de către părinți sau persoanele adulte care îl însoţesc.
 4. Echipamentul trebuie utilizat doar în felul în care v-a fost indicat şi este obligatoriu.
 5. Prezența tuturor participanților la demonstrația utilizării echipamentului şi jocurilor efectuată de către personalul nostru este obligatoriu.
 6. Carabinele de securitate trebuie să fie în PERMANENȚĂ folosite.
 7. Nu supraîncărcați jocurile. Câte o persoană pe joc, iar pe platforme maxim 2 persoane.
 8. Conducerea îsi rezervă dreptul de a exclude din parc (fără rambursare) orice persoană care nu respectă regulile de securitate.
 9. Sunteţi obligat să urmați traseul. În situaţia în care v-ati dezechilibrat şi aţi căzut de pe traseu, dacă nu vă puteţi ridica singuri să reluaţi traseul cereti ajutorul supraveghetorilor. Până la sosirea supraveghetorilor păstrați-vă calmul, sistemul de siguranță al traseului vă asigură siguranţa personală, iar cu ajutorul supraveghetorului de traseu, dvs. veţi fi salvat fără a vi se pune în pericol viaţa sau securitatea.
 10. Activitatea de pe Traseul de Aventură se întrerupe obligatoriu în caz de intemperii (vânt, furtună, ploaie etc)., reluarea activității fiind permisă doar când condițiile meteo permit acest lucru. Hotărârea de reluare a activităţii revine supraveghetorilor.
 11. Persoanele sub influenţa alcoolului sau a drogurilor nu sunt acceptate pe Traseul de Aventură.
 12. Distrugerea echipamentului pus la dispoziţie din cauza nerespectării instrucţiunilor de folosire va fi suportată de către persoana vinovată.
  ATENȚIE: DE FIECARE DATĂ CÂND VĂ AFLATI DEASUPRA SOLULUI, ESTE OBLIGATOARIU SĂ FIȚI PRINS DE SISTEMUL DE SIGURANȚĂ.
 13. Accesul în incinta Traseului de Aventură reprezintă aderarea persoanei la prezentul regulament şi totodată, supunerea acesteia la regulile Traseului.
 14. Greutatea maximă admisă a participanților este de 100 kg.
 15. Sunteți responsabili de siguranța dvs. și a bunurilor chiar dacă sunteţi supravegheat de personalul parcului.
Traseul de Tiroliană

Traseul de Tiroliană

Traseul de tiroliană este situat la o înălțime care variază între 6 și 12 metri, având o lungime totală de 150 de metri. Este recomandat tuturor celor peste 12 ani și 50 de kilograme și este contra cost - 10 lei / tur / persoană.

Regulament

Regulament Traseu de Tiroliană

lungime traseu 150 m, înălţime 6/8 m
 1. Traseul de Tiroliană este accesibil persoanelor începând cu vârsta de 12 ani, ale căror aptitudini fizice şi mentale permit parcurgerea traseului conform exigențelor de securitate şi au greutatea cuprinsă între 50 și 100 kg şi depăşesc înălțimea de 150 cm.
 2. Aceste reguli trebuie citite de către toţi înainte de a începe traseul.
 3. Evoluaţi în acest parc pe propria dvs. răspundere și recunoaşteţi că ați citit şi înţeles prezentul regulament. În cazul minorilor consimţământul este exprimat de către părinți sau persoanele care îi însoțesc.
 4. Echipamentul trebuie utilizat doar în felul în care vă este indicat şi este obligatoriu.
 5. Prezența tuturor la demonstraţia utilizării echipamentului şi jocurilor efectuate de către personalul nostru este obligatorie.
 6. Carabinele de securitate trebuie să fie în PERMANENȚĂ folosite.
 7. Nu supraîncărcați jocurile. Câte o persoană pe joc, iar pe platforme maxim 2 persoane.
 8. Conducerea își rezervă dreptul de a exclude din Parc (fără rambursare) orice persoană care nu respectă regulile de securitate.
 9. Sunteți obligat să urmați traseul. În situatia în care v-ați dezechilibrat şi aţi căzut de pe traseu, dacă nu vă puteţi ridica singuri să reluati traseul cereti ajutorul supraveghetorilor. Până la sosirea supraveghetorilor păstrați-vă calmul, sistemul de siguranță al traseului vă asigură siguranţa personală, iar cu ajutorul supraveghetorului de traseu, veţi fi salvat fără a vi se pune în pericol viața sau securitatea.
 10. Activitatea de pe Traseul de Tiroliană se întrerupe obligatoriu în caz de intemperii (vânt, furtună, ploaie etc), reluarea activităţii fiind permisă doar când condițiile meteo permit acest lucru. Hotărârea de reluare a activităţii revine supraveghetorilor.
 11. Persoanele sub influenţa alcoolului sau a drogurilor nu pot folosi Traseul de Tiroliană.
 12. Distrugerea echipamentului pus la dispoziţie din cauza nerespectării instrucțiunilor de folosire va fi suportată de către persoana vinovată.
  ATENȚIE: DE FIECARE DATĂ CÂND VĂ AFLATI DEASUPRA SOLULUI ESTE OBLIGATOARIU SĂ FIȚI PRINS DE SISTEMUL DE SIGURANȚĂ.
 13. Accesul în incinta Traseului de Tiroliană reprezintă aderarea persoanei la prezentul regulament şi, totodată, supunerea acesteia la regulile Traseului.
 14. Sunteți responsabili de siguranța dvs. și a bunurilor dvs., chiar dacă sunteţi supravegheat de personalul parcului.
Expoziții în căsuțele din copaci

Expoziții în căsuțele din copaci

Ești pregătit să te întorci 150 de milioane de ani în trecut? Expozițiile din căsuțele din copaci completează cu succes traseul cu dinozauri și partea educațională. Exemplifică bine mediul de după dispariția dinozaurilor, cu roci și fosile reale și completează cu evoluția omului din Epoca de Piatră și Epoca de Bronz. În expoziția Viața pe Gheață sunt ilustrate elementele absolut necesare pentru o călătorie în Antarctica - lumea Înghețată a pinguinilor. Aceste expoziții sunt deschise pe toata perioada anului și sunt incluse în prețul biletului de intrare în parc.

Labirintul cu Lasere

Labirintul cu Lasere

Aici te poți face nevăzut!

Labirintul cu lasere oferă copiilor posibilitatea de a pune în practică mișcările de spioni preluate din filme. Tot ce trebuie să facă este să intre în joc si să încerce să evite toate luminile laser pentru a nu declanșa alarma. Recompensa pentru efortul lor va fi Diploma de Agent 007! Această activitate are un cost suplimentar de 5 lei / tură / persoană.

Regulament

Regulament Labirint Laser

În incinta sălii de joc, clienții au obligaţia de a se supune indicaţiilor personalului Dino Parc Râșnov cu privire la utilizarea căilor de acces/evacuare.

Jocul cu lasere nu este recomandat:

 • Copiilor sub 5 ani.
 • Femeilor însărcinate.
 • Persoanelor care suferă de probleme respiratorii sau alergii.

Este strict interzis:

 • Fumatul
 • Accesul cu bagaje voluminoase
 • Accesul cu produse alimentare sau băuturi

Prețul unui bilet este de 5 lei de persoană. Valabilitatea biletului este pentru un singur joc.

Locurile de joacă

Locurile de joacă

JOACĂ = FERICIRE

În parc există două locuri de joacă la exterior, unul este amplasat la începutul traseului cu dinozauri, iar celălalt este amplasat în pădure, la finalul traseului. Acestea cuprind o varietate de elemente printre care se regăsesc tobogane, leagăne în diferite forme, balansoare în formă de dinozauri și căsuțe de joacă. Pe arbori sunt 3 ansambluri cu multiple elemente de aventură la nivelul solului, 2 pereți falși pentru cățărat și alte elemente clasice, care completează un loc de joacă generos.

RegulamentRegulament Locuri de joacă

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care intră în spațiul locurilor de joacă

Prin intrarea la locurile de joacă acceptați toate prevederile prezentului regulament

Vă rugăm să-l citiți și să îl explicați copiilor, S.C. HCR S.R.L. „Dino Parc Râșnov” nu se face responsabil de orice consecință rezultată în urma necitirii regulamentului sau nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

 1. Copiii trebuie însoțiți de un părinte, care le poartă responsabilitatea în totalitate.
 2. Însoțitorii adulți ai copiilor, care intră cu aceștia la locul de joacă, le poartă de grijă în totalitate și își asumă întreaga responsabilitate pentru ei.
 3. Utilizarea locului de joacă se va face respectând regulile de siguranță prezentate atât în scris, cât și prin semnalistica/pictogramele prezente în zona de intrare și la locul de joacă. Adulții trebuie să le explice copiilor lor aceste reguli înaintea intrării la joacă. Este interzisă utilizarea echipamentelor de joacă de către adulții însoțitori.
 4. Locul de joacă este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar aceștia nu își asumă responsabilitatea pentru:
  • Certurile, loviturile, accidentele și relațiile dintre copii, intervenind între aceștia doar dacă au posibilitatea și observă problemele și altercațiile.
  • Accidentele și lovirile provocate de către copii din cauza nerespectării regulilor de utilizare a locului de joacă, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joacă și jucăriilor, din cauza necunoașterii și necitirii regulilor prezentului regulament de către însoțitori, din cauza neascultării și a refuzului de a respecta recomandările supraveghetorilor sau din neatenția copiilor.
  • Accidentele sau loviturile provocate din cauza tulburărilor de sănătate mentală, psihică și motricitate ale copiilor.
  • Problemele apărute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor, a copiilor între ei sau cu personalul supraveghetor.
  • Neglijența adulților însoțitori.
 5. S.C. HCR S.R.L. „Dino Parc Râșnov” nu tolereaza cearta, bătaia, comportamentul violent, agresiv, obscen, limbajul urât, glumele rău intenționate ale copiilor sau însoțitorilor acestora vis-a-vis de ceilalți copii/însoțitori/personal. În situațiile enumerate, persoanele implicate pot fi avertizate să părăsească locul de joacă imediat, fără returnarea contravalorii biletului de intrare și fără posibilitatea de reprimire ulterioară la locul de joacă.
 6. Copiilor li se interzice să aibă asupra lor obiecte ascuțite, precum cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei și alte obiecte contondente, în timpul utilizării locului de joacă. În cazul introducerii acestora în locul de joacă, părintele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunderea pentru accidentele provocate altor copiii sau distrugerile realizate.
 7. Se interzice alunecarea cu capul înainte prin tunel/bară/tub/tobogan sau urcarea de jos în sus pe tobogane; se interzice împingerea altor copii pe scări sau în oricare alt loc din spațiul de joacă; se interzice alunecarea pe burtă sau pe spate pe tobogan. Copiii nu au voie să se cațere pe plasa de protecție. Nu se admite urcarea în picioare pe leagăne.
 8. Celor care suferă de vreo afecțiune medicală, incluzând răceli, viroze, boli contagioase etc, li se interzice accesul la locul de joacă. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau motricitate trebuie însoțiți de un adult care își asumă responsabilitatea pentru aceștia.
 9. Este interzis accesul cu mâncare și băutură la locul de joacă.
 10. . Este interzisă distrugerea jucăriilor și a spațiului de joacă (inclusiv prin scuipat, murdărire, zgâriere, rupere, smulgere, lovire). Dacă totuși se produce distrugerea de către copil, părintele supraveghetor își va asuma responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor.
 11. Vă rugăm să curățati/să spălați mâinile cu apă și săpun la intrarea și la ieșire în/din locul de joacă și în special după folosirea toaletei.
 12. Copiii nu trebuie să-și aducă propriile jucării în spațiul nostru de joacă. Dacă totuși sunt introduse jucării care nu ne aparțin, nu răspundem pentru acestea.
 13. Este interzisă intrarea copiilor la locul de joacă cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanțuri lungi în jurul gâtului sau la pantaloni, broșe cu ac și orice alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtător sau pentru ceilalți copii.
 14. Este interzis jocul cu apa de la toaletă sau apa de băut.
 15. Filmarea sau fotografierea în incinta locului de joacă este interzisă dacă nu aveți aprobarea conducerii locului de joacă.
 16. Părinții și copiii care lasă obiecte personale în oricare zonă din incinta parcului o fac pe propria răspundere.
 17. S.C. HCR S.R.L. „Dino Parc Râșnov” poate acționa pe cale juridică împotriva celor care încalcă una sau mai multe din prevederile prezentului regulament.
 18. Respectând regulile de mai sus, atât copiii dvs., cât și ceilalți copii se vor juca în siguranță și vor petrece timpul în mod plăcut, civilizat și distractiv.
Atelierul de pictură

Atelierul de pictură

PICTEAZĂ, COLOREAZĂ, VISEAZĂ

Atelierul de pictură este amenajat într-una dintre căsuțele din copaci, într-o cameră cu pereți de sare și este locul unde dăm frâu liber imaginației. Figurinele din ipsos, planșele cu contururi de catifea sau cele care se colorează cu praf de marmură vă invită să vă lăsați purtați pe tărâmul creativității. Prețul lor este cuprins între 8 și 50 de lei, în funcție de dimeniune, iar noi vă oferim culori și pensule. După pictarea figurinei preferate o puteți lua acasă, ca amintire. Se poate considera a fi un suvenir personalizat și absolut deosebit.

Olimpiada Dinozaurilor

Olimpiada Dinozaurilor

Vrei să devii paleontolog?

Olimpiada Dinozaurilor este o activitate foarte îndrăgită de copii, întrucât le testează cunoștințele despre dinozauri, acumulate în timpul vizitei de pe traseul cu dinozauri. După ce au primit toate informațiile oferite de Titi-Rex pe și de plăcuțele informative, aceștia trebuie să completeze răspunsul la câteva întrebări și vor primi în mod gratuit o diplomă și o insignă de paleontolog. Aceste premii se oferă în căsuța din copac, la atelierul de pictură.

DINO PARTY

Vă puteți invita cei mai buni prieteni la Dino Parc Râșnov, să petreceți împreună ziua de naștere sau orice alt eveniment important. Vă așteptăm la Dino Party!

SUNĂ LA 0741208703

Detalii

DINO PARTY

Vă puteți invita cei mai buni prieteni la Dino Parc Râșnov, să petreceți împreună ziua de naștere sau orice alt eveniment important.

Telefon: 0741.208.703
E-mail: [email protected]

Dino Party (de luni până joi) - 90RON/copil
Dino Party (vineri, sâmbătă și duminică) - 100RON/copil

Servicii incluseCondiții obligatoriiServicii extra
- Acces în zona de party pentru 2 ore și jumătate

- Acces nelimitat în parc (până la ora de închidere)

- Tur ghidat al traseului cu dinozauri

- 1 film la Cinema 9D

- 1 film la Cinema 360°

- Set Dino Party (invitație + plic, farfurie, pahar, șervetel, balon)

- Meniu (la alegere dintre 7 variante)

- Șampanie pentru copii
- Minim 10 copii participanți

- La fiecare 10 copii, 2 adulți însoțitori intră gratuit și vor supraveghea în permanență copiii. Ceilalți adulți vor plăti o taxă de 25 lei/adult
- Animator pentru petrecere (include și face-painting) - 170RON/oră + transport

- Atelier pictură (conform prețurilor afișate în atelier)

- Cu programare anterioară pentru grupul care rezervă o petrecere se poate organiza și cazarea outdoor (la cort) și indoor. Tarif: 250RON/persoană (masa nu este inclusă)
Vă așteptăm la Dino Party!