Big Little Festival

21 - 23 iunie

Big Little Festival vine la Râșnov!

În primul weekend din vacanța mare, 21-23 iunie, are loc, la Râșnov, prima ediție a Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre copii și părinți.

Big Little Festival ți-a pregătit o mulțime de activități, toate pentru copii și părinți împreună. Te așteptăm cu ateliere de gătit, studiouri de înregistrare, terenuri de baschet și fotbal, scenă de teatru, jocuri vechi și jocuri noi, cel mai mare castel gonflabil din Europa, multă mâncare bună și cel mai important, voie bună și veselie cât cuprinde. Toate organizate pentru ca voi să petreceți timp de calitate împreună, copii și părinți.

Ce poți face la festival?

În zona de gaming, copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, pe cele mai noi device-uri.

Zona de sport îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, Nerf Arena.

La Competițiile Familiei copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, “șapte pietre” vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt. 

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce înseamnă industria muzicală direct de la specialiști.

Spații colorate pentru ateliere de slime și pasta de dinți a elefanților, cursuri de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vă așteaptă să vă jucați împreună.

Festivalul va avea 2 scene

Main stage-ul va găzdui concerte mari ale unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam.

Art stage-ul va avea spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate. 

Vă așteptăm la Big Little Festival!

Detalii suplimentare și bilete pe www.biglittlefestival.com

Important! În perioada festivalului, accesul în Dino Parc Râșnov se face exclusiv pe baza biletelor la Big Little Festival.