De 1 iunie, Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov!

1 iunie

De 1 iunie, Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov și le-au pregătit celor mici experimente științifice amuzante. Într-un cadru în care dinozaurii curioși sunt la tot pasul, copiii vor avea ocazia să descopere că știința și distracția fac cea mai bună echipă. 

De vineri, 31 mai, până duminică, 2 iunie, Dino îi așteaptă pe toți pasionații de dinozauri, de la mic la mare, cu activități tematice: cursă contracronometru în care participanții trebuie să găsească indicii și să răspundă corect la întrebări, atelier de arts & crafts în care cei mici își pot crea propria jucărie dinozaur, precum și un joc educativ, sub formă de quiz, la care copiii trebuie să răspundă pentru a primi diploma de paleontolog.

Program activități pentru 31 mai – 2 iunie 2024:

Vineri, 31 mai: Atelier crafting & Olimpiada Dinozaurilor

Sâmbătă, 1 iunie: Spectacol Profesorii Trăsniți; Dino Hunt
Duminică, 2 iunie: Atelier crafting & Dino Hunt

Accesul la spectacolele și activitățile din perioada 31 mai – 2 iunie se face pe baza biletului de intrare în parc, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Nu se percep alte taxe suplimentare și nu este nevoie de rezervare. 

Biletele pot fi achiziționate online, de pe site (cu o valabilitate de 6 luni în cazul achiziției online) sau direct de la intrarea în parc.

Eveniment organizat de Radio Europa FM.