Halloween, la Dino Parc Râșnov: reduceri pentru vizitatorii costumați și activități tematice de toamnă

31 octombrie - 3 noiembrie

La Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, pasiunea pentru paleontologie se îmbină cu spiritul înfricoșător al Halloween-ului. În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, ne deschidem porțile într-o atmosferă specială, unde dinozaurii și decorurile specifice creează o experiență unică pentru vizitatori. Printre activitățile pregătite se numără pictură pe față, ateliere creative cu tematică de dinozauri și toamnă, precum și oferte speciale.

În această perioadă, cei pasionați de cosplay și deghizări vor fi răsplătiți pentru creativitatea lor cu o reducere de 25% la intrarea în Dino Parc, dacă aleg să vină costumați sau machiați în personajele lor favorite. 

În atmosfera de Halloween, Dino Parc Râșnov se transformă într-un tărâm magic, unde copiii pot deveni orice își doresc, cu ajutorul machiajului artistic. Artiștii face painting ce vor fi prezenți îi vor distra pe copii, transformându-i în personajele lor preferate.

Experiența este completată de descoperirea noilor dinozauri, care vor face vizita și mai interesantă. Astfel, vizitatorii pot descoperi un tunel în formă de T-Rex, pot explora în detaliu anatomia unui Triceratops și pot admira noi specii de dinozauri animatronici, Dilophosaurus și Carnotaurus.
Toate activitățile menționate pentru această perioadă sunt incluse în prețul biletelor de acces la Dino Parc Râșnov, fără alte taxe suplimentare. Biletele pot fi achiziționate direct de la intrarea în parc sau online.