Activitate nouă

Dino Sleep Over

EVENIMENT CU LOCURI LIMITATE

ATENȚIE! NU CUMPĂRAȚI BILETE PENTRU SLEEP OVER ÎNAINTE DE A PRIMI CONFIRMAREA NOASTRĂ PE EMAIL CĂ EXISTĂ LOCURI DISPONIBILE ÎN CORTURI.


Fiecare noapte de vineri și sâmbătă, de acum și până la începerea școlii, poate fi petrecută în compania dinozaurilor fioroși de la Dino Parc Râșnov.

Evenimentul Sleep Over include: tur ghidat de noapte printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, foc de tabără, acces la locurile de joacă, acces la expozițiile din căsuțele de copaci, 1 acces la cinema 9D/persoană, toate incluse în costul biletelor.

Pașii pentru rezervarea locurilor la Sleep Over:

1. Trimiteți o solicitare de rezervare pe email [email protected], în care este necesar să menționați: numele complet, noaptea/data în care doriți să veniți, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) și un număr de telefon.


2. Așteptați de la noi confirmarea pe email că există locuri disponibile pentru data solicitată de dvs și apoi veniți și achiziționați biletele necesare de pe această pagină.


3. Veți primi biletele automat pe email, precum și factura.


4. Reveniți către noi cu un email în care ne prezentați dovada achiziției biletelor, iar noi vă vom rezerva locurile la Sleep Over pentru data solicitată.

ATENȚIE: Achiziția biletelor și trimiterea dovezii pe email [email protected] trebuie să se facă cu minim 3 zile înainte de data rezervării dumneavoastră. Dacă dovada plății întârzie mai mult, avem dreptul de a oferi locurile celor care fac plata mai repede.

Ce trebuie să mai știți:


•Toată lumea va petrece noaptea în corturi Quechua de 2, 3 sau 4 persoane, la alegere.


• Accesul va fi posibil încă din timpul zilei, fără să fie nevoie să așteptați închiderea parcului, astfel, aveți 2 zile consecutive de petrecut în parc.


• În dimineața de după, toți participanții primesc un mic dejun format din croissant, cafea și ceai și pot rămâne în parc și a doua zi, pe perioadă nedeterminată.


• Noi asigurăm corturile și izoprenul, iar voi vă aduceți saci de dormit, pături, saltele, gustări și orice mai aveți nevoie pentru a petrece o noapte de neuitat alături de dinozauri.
 
Solicitările de rezervări pentru corturi se fac doar pe email: [email protected], menționând numele, noaptea în care doriți să veniți, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) și un număr de telefon.
 
Bilet acces copii între 3-18 ani: 60 de lei
Bilet acces adulți: 80 de lei
Copiii sub 3 ani și animalele de companie au acces gratuit la Sleep Over.