Activitate nouă

Dino Sleep Over

Iulie - Septembrie 2023

ACTIVITATE SEZONIERĂ
DINO SLEEPOVER

EVENIMENT CU LOCURI LIMITATE

ATENȚIE! NU CUMPĂRAȚI BILETE PENTRU SLEEPOVER ÎNAINTE DE A PRIMI CONFIRMAREA ECHIPEI DINO PARC PE EMAIL CĂ EXISTĂ LOCURI DISPONIBILE ÎN CORTURI PENTRU DATELE DORITE.

Fiecare noapte de vineri și sâmbătă, de acum și până la începerea școlii, poate fi petrecută în compania dinozaurilor fioroși de la Dino Parc Râșnov. Vă rugăm să urmăriți și pagina noastră de Facebook – Dino Parc Râșnov – pentru a fi la curent cu toate noutățile despre acest eveniment.

Evenimentul SleepOver 2023 include următoarele activități incluse în costul biletelor de acces:

Foc de tabără și marshmallows pentru fript
Tur ghidat pe înserat printre cei 120 de dinozauri
Vânătoare de colți de dinozauri prin pădure ( în timpul turului ghidat)
Dino Quiz ( o serie de întrebări despre dinozauri, primite de participanți la finalul turului ghidat) – cele mai multe răspunsuri corecte vor fi premiate
O intrare la cinema 9D / copil
Acces la locurile de joacă
Acces la expozițiile din căsuțele din copaci
Mic dejun format din croissant, unt, gem sau miere, ceai, cafea și gustare de ovăz instant

Pașii pentru rezervarea locurilor la SleepOver:
1. Trimiteți o solicitare de rezervare pe email [email protected], în care este necesar să menționați: numele complet, noaptea/data în care doriți să veniți, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) și un număr de telefon.
2. Așteptați de la noi confirmarea pe email că există locuri disponibile pentru data solicitată de dvs și apoi veniți și achiziționați biletele necesare de pe această pagină.
3. Veți primi biletele automat pe email, precum și factura.
4. Reveniți către noi cu un email în care ne prezentați dovada achiziției biletelor, iar noi vă vom rezerva locurile la SleepOver pentru data solicitată.

ATENȚIE: Achiziția biletelor și trimiterea dovezii pe email [email protected] trebuie să se facă cu minim 3 zile înainte de data rezervării dumneavoastră. Dacă dovada plății întârzie mai mult, avem dreptul de a oferi locurile celor care fac plata mai repede.

Ce trebuie să mai știți:
• Toată lumea va petrece noaptea în corturi Quechua de 2, 3 sau 4 persoane, la alegere.
• Accesul pentru vizitarea parcului va fi posibil încă din timpul zilei, dar bagajele vor fi aduse doar după ora 19:00, ora închiderii parcului. Pentru acest lucru este posibilă urcarea cu mașina, care ulterior va trebui coborâtă înapoi în parcare. Veți primi o brățară cu care veți putea reintra în parc de câte ori aveți nevoie.
• Puteti rămâne în parc și a doua zi, pe perioadă nedeterminată, astfel, veți avea 2 zile consecutive de petrecut la noi. Activitățile SleepOver încep în jurul orei 20:30. Stingerea se face la ora 00:00, iar trezirea este la ora 8:00.
În dimineața de după, toți participanții primesc un mic dejun format din croissant, unt, gem sau miere, ceai, cafea și gustare de ovăz instant.
• Noi asigurăm corturile și izoprenul, iar voi vă aduceți saci de dormit, pături, saltele, gustări și orice mai aveți nevoie pentru a petrece o noapte de neuitat alături de dinozauri.

Solicitările de rezervări pentru corturi se fac doar pe email: [email protected], menționând numele, noaptea în care doriți să veniți, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) și un număr de telefon.

Bilet acces copii între 3-18 ani: 80 de lei
Bilet acces adulți: 120 de lei
Copiii sub 3 ani și animalele de companie au acces gratuit la SleepOver.

CUMPĂRĂ BILET