Halloween printre dinozauri

28 - 31 octombrie

Dino Parc Râșnov te așteaptă alături de întreaga familie la Halloween printre dinozauri! Pictură pe față, treasure hunt, activități (nu foarte) înfricoșătoare, reduceri speciale și concursuri de neratat – asta ți-au pregătit cei 120 de dinozauri din parc, în perioada 28-31 octombrie.

Pe lângă cei pasionați de paleontologie, la Dino Parc Râșnov, sunt așteptați și pasionații de deghizări și cosplay. Vizitatorii care vor veni costumați sau machiați în personajele lor favorite în perioada 28 – 31 octombrie, vor primi 25% reducere la biletele de intrare achiziționate direct din parc.

Dino Parc Râșnov va fi decorat tematic de Halloween, iar copiii se vor putea transforma în personajele lor favorite chiar și în parc, cu ajutorul profesioniștilor în face painting ce vor fi prezenți. De asemenea, cei mici vor putea participa la jocul de Treasure Hunt ce se va desfășura în parc și a cărui program va fi anunțat în curând.

Pe pagina de Facebook a Dino Parc Râșnov se va desfășura în perioada 13 – 19 octombrie și un concurs special de Halloween, la care se vor oferi cinci vouchere de acces în parc pentru toată familia, precum și un cupon de 100 de lei pentru magazinul de suveniruri din parc.

Mai multe detalii despre activități, concursuri și program se pot afla de pe canalele de social media ale parcului.

Toate activitățile menționate pentru această toamnă vor fi incluse în prețul biletelor de acces la Dino Parc Râșnov, fără alte taxe suplimentare.