Pentru prima oară în istoria parcului, ne bucurăm de premiul „Tripadvisor Travellers’ Choice Award”, dar și de locul 1 în topul parcurilor tematice din România. Tripadvisor este cea mai mare platformă de recomandări turistice la nivel internațional și oferă distincția Travellers’ Choice pe baza recenziilor lăsate de călători din întreaga lume. Este al doilea premiu obținut de parcul nostru anul acesta, prin votul vizitatorilor, după Destinația Anului 2023, categoria „Parcuri de distracție și aventură”. 

După ce am deschis porțile parcului, în 2015, am devenit în scurt timp, destinația preferată a familiilor cu copii, oferind o experiență deopotrivă educațională și recreativă. Tot anul acesta, am depășit și pragul de 3 milioane de vizitatori, în cei 8 ani de activitate.

Mulțumim tuturor pentru vizite, pentru entuziasmul cu care ne treceți pragul și pentru că ne arătați, prin fiecare vot de încredere, cât de iubit e Dino Parc Râșnov!

Cu ce te așteptăm, în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud – Estul Europei?

120 de dinozauri, dintre care mulți animatronici;

Dinozauri în mărime naturală, atestați științific;

Locuri de joacă și spații interactive, cum ar fi platforma de cutremure sau vulcanul care simulează o erupție;

Expoziții despre lumea dinozaurilor;

Ateliere pentru copii;

Trasee de aventură în copaci, cameră labirint cu lasere, cinema 9D și cinema în aer liber;

Te așteptăm la Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un muzeu în aer liber, unic în România. Nu uita să ne dai like pe Facebook și follow pe Instagram