Dacă vizitezi Dino Parc Râșnov și vrei să petreci un weekend întreg alături de dinozauri, îți recomandăm pensiunea Vila Dino. Pensiunea de 4 stele, situată la doar 3 kilometri de cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, te așteaptă cu o serie de facilități ce-ți vor transforma vacanța la munte într-una perfectă.

Vila Dino – varianta ideală de cazare la Râșnov

Dacă vacanța ta are în centru vizita la Dino Parc Râșnov, e bine să știi că Vila Dino te așteaptă cu camere tematice, denumite după cei mai cunoscuți dinozauri din parc, astfel încât vă veți putea bucura de lumea dinozaurilor chiar și după ce vizita în parc s-a încheiat.

Camera Oviraptor te așteaptă la Vila Dino!

Cele șase camere sunt spațioase, există locuri de parcare iar dacă vrei să te plimbi cu bicicletele prin pădurea din apropiere, ai la dispoziție câteva biciclete care sunt puse la dispoziție vizitatorilor în mod gratuit. Bucătăria comună și terasa pe care poți lua masa sunt și ele de menționat, fiind apreciate mai ales de familii.

Vila Dino se află la 3 kilometri de Dino Parc Rașnov, la 21 de kilometri de Piața Sfatului din Brașov iar pe booking.com pensiunea a strâns până acum un scor de 9.5, scor calculat din voturile vizitatorilor.

Cum rezervi o cameră la Vila Dino?

Poți folosi booking.com pentru a rezerva camera pentru perioada dorită și ai la dispoziție și numărul de telefon 0741 208 719 pentru a discuta orice alt detaliu despre vacanța ta la Râșnov.